Yleinen

ITUAShopin pieni kesätauko

Keskiviikkona 1.7. välillä 13-17 ollaan vielä passissa mikrobien ja muiden ITUA kotiin ja puutarhaan -juttujen kanssa Logomon Konttorissa. Sitten pidetään pari viikkoa taukoa ja uusi kausi alkaa jälleen 22.7.

Shopissa on nyt tarjolla kaikenmoista uutta ja jännää, kun toista mikroyritystä koronakurimusten kourissa yritetään auttaa. Vanhastaan on tietysti myös monenmoista fiksua ja filmaattista hyllyssä odottamassa 🙂

Tervetuloa tutustumaan!

Kivaa ja ehdottoman koronatonta kesää kaikille itualaisille toivotellen

ITUA-Tiina

Tiina
Olen pitkän linjan kielikoulu- ja käännöstoimistoyrittäjä (Kielikumppani), joka jossain vaiheessa hurahti puutarhailuun ja viljelyyn. Uusi hurahdus oli luomuviljelyyn liittyvä bokashimenetelmä, jonka avulla omat biojätteet muuttuvat nopeasti eläväksi, voimakkaaksi mullaksi. Bokashointi johti pian siihen, että piti Turun Logomon toimistoon saada pikkuruinen ITUAShop, jossa on tarjolla kaikenlaista, missä on ITUA kotiin ja puutarhaan. Logomon Konttorissa toimin myös bokashineuvojana. Tulemme järjestämään myös erilaisia minikoulutuksia liittyen viljelyyn, bokashiin ja yleisemminkin fermentointiin.

Tämä verkkokauppa on vain esittelyä varten — tilauksia ei käsitellä. Piilota tämä ilmoitus