ITUAShop ihan pihalla

Turvallisuuden takaamiseksi ITUAShop siirtyi ulkoruokintaan eli keskiviikkoisin 13-17 päivystetään ITUA-akkunan vieressä (junaratojen puolella rakennusta siis). Mikäli tiedät, mitä olet tulossa hakemaan, voit laittaa viestiä etukäteen ja täältä singahtaa lasku spostiisi ja sitten vain pikapikaa haet valmiin kassin Logomon pihalta. Myös iZettle- ja MobilePay-maksumahdollisuus on, joten ei tarvitse koskea maksuvaiheessakaan mihinkään.

Nyt on kaikki desinfiointiaineet loppu, mutta uusi erä on tulossa ehkä noin viikon päästä. Silloin saamme Euca-käsidesiä sekä -desinfiointisuihketta pinnoille. Euca-pesutiiviste on edelleen ihan perushyllytuote ITUAssa, on se sen verran mahtiaine, että sitä jo monen pitää saada heti uudelleen edellisen loputtua.

EM- ja bokashituotteet mikrobeineen ovat tietysti sitä ITUAn perusydintä, samoin idätykseen ja versotukseen liittyvät tuotteet, niin siemenet kuin laitteetkin.

Tavataan siis ehkä taas keskiviikkona, ihan pihalla 🙂 Tervetuloa!

Tiina
Olen pitkän linjan kielikoulu- ja käännöstoimistoyrittäjä (Kielikumppani), joka jossain vaiheessa hurahti puutarhailuun ja viljelyyn. Uusi hurahdus oli luomuviljelyyn liittyvä bokashimenetelmä, jonka avulla omat biojätteet muuttuvat nopeasti eläväksi, voimakkaaksi mullaksi. Bokashointi johti pian siihen, että piti Turun Logomon toimistoon saada pikkuruinen ITUAShop, jossa on tarjolla kaikenlaista, missä on ITUA kotiin ja puutarhaan. Logomon Konttorissa toimin myös bokashineuvojana. Tulemme järjestämään myös erilaisia minikoulutuksia liittyen viljelyyn, bokashiin ja yleisemminkin fermentointiin.

Tämä verkkokauppa on vain esittelyä varten — tilauksia ei käsitellä. Piilota tämä ilmoitus