ITUAn kotisivut avattu!

Tervetuloa ITUAn juuri avatuille kotisivuille! Kovasti on keskeneräistä vielä, mutta jostainhan sitä on aloitettava.

ITUA sai alkunsa melkein vahingossa, kuten monet hyvät asiat elämässä yleensäkin. Minä, Tiina, perustin parikymmentä vuotta sitten Kielikumppani-yritykseni, jossa toimin tänäkin päivänä yritysten henkilöstön kielikouluttajana, koulutuksen lisäksi tarjoamme käännöspalveluita ja yritysten kielitukipalveluita. Vuonna 2016 aloitin puutarhainnostukseni myötä bokashoinnin eli biojätteiden fermentoinnin. Siitä se sitten lähti eli lapasesta… Lopputulema on pikkuruinen ITUA kotiin ja puutarhaan -shoppi, joka toimii Kielikumppanin tiloissa Logomon Konttorissa Turussa.

Kaiken alku ja juuri on siis bokashi ja mainiot mikrobit, ne olivat minulle ihan käänteentekevä juttu niin puutarhan kuin kodinkin osalta.

Bokashista enemmän tulevissa kirjoituksissani.

ITUAssa kaikki hyllylle tulevat tuotteet ovat ekologisia, puhtaita ja järkeviä ratkaisuja. Jos ratkaisu löytyy Suomesta, se otetaan Suomesta olettaen, että tuottajan hintapolitiikka on järkevä. Tuotteita voi tulla myös Suomen rajojen ulkopuolelta, mutta niissäkin täytyy arvojen olla kohdallaan. ITUAn sivusto ei ole verkkokauppa vaan hyllyssä olevien tuotteiden esittelyareena.

ITUA löytyy Facebookista, koska siellä ITUA on majaansa tähän asti pitänyt. Nyt mietinnässä, mitä hyvää osaan tarjota näiden kotisivujen kautta. Joka tapauksessa on selvää, että siinä pitää olla itua!

– Tiina

Tiina
Olen pitkän linjan kielikoulu- ja käännöstoimistoyrittäjä (Kielikumppani), joka jossain vaiheessa hurahti puutarhailuun ja viljelyyn. Uusi hurahdus oli luomuviljelyyn liittyvä bokashimenetelmä, jonka avulla omat biojätteet muuttuvat nopeasti eläväksi, voimakkaaksi mullaksi. Bokashointi johti pian siihen, että piti Turun Logomon toimistoon saada pikkuruinen ITUAShop, jossa on tarjolla kaikenlaista, missä on ITUA kotiin ja puutarhaan. Logomon Konttorissa toimin myös bokashineuvojana. Tulemme järjestämään myös erilaisia minikoulutuksia liittyen viljelyyn, bokashiin ja yleisemminkin fermentointiin.

Tämä verkkokauppa on vain esittelyä varten — tilauksia ei käsitellä. Piilota tämä ilmoitus